Beth-El Sliedrecht Christelijke Gereformeerde Kerk

Welkom

Onze gemeente bestaat uit ongeveer 1350 leden en behoort tot het kerkverband van de Christelijke Gereformeerde Kerken. Iedere zondag komen we bij elkaar in de kerkdiensten, om te luisteren naar Gods woord, om te bidden en te zingen. Wij geloven dat God door de verkondiging van het Evangelie mensen tot Zich wil roepen, wil zalig maken en hun leven wil vernieuwen. 

De kerkdiensten op zondag worden gehouden om 9.30 en 18.00 uur in ons kerkgebouw, Kerkbuurt 72 Sliedrecht. Ook u bent van harte welkom!
De kerkdiensten op zondag zijn niet de enige momenten waarop gemeenteleden elkaar kunnen ontmoeten. Verspreid over de week zijn er diverse bijeenkomsten van verenigingen, bijbelstudiegroepen, jeugdclubs en catechisaties.

Graag zetten we met deze website ook de ‘digitale’ deur open voor iedereen die meer wil weten over onze Beth-El kerk. Wij hopen dat u vindt wat u zoekt. Wilt u meer weten over het geloof, over God of over de Bijbel? Neem gerust contact met ons op!

Kerkdiensten


22 october - 14.30 uur Ds. A. v.d. Zwan en ds. C.P. de Boer Bevestiging en intrededienst

23 october - 09.30 uur Ds. C.P. de Boer Zondagmorgendienst

23 october - 18.00 uur Ds. C.P. de Boer Zondagavonddienst
Naar prekenarchief »

Inloggen op de website

Een aantal onderdelen van deze website zijn alleen toegankelijk met een gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt deze hiernaast invoeren.

»Ik wil me registreren
»Ik ben mijn wachtwoord vergeten
De ingevoerde combinatie is onjuist!
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
X sluiten