Jonge lidmatenkring Timotheüs

Voor wie?
Ben je belijdend lid in onze gemeente en de 35 nog niet gepasseerd? Dan is Timotheüs vast iets voor jou! Timotheüs is namelijk een bijbelstudiekring voor belijdende leden tot 35 jaar.

Wanneer en waar?
We komen iedere 2 weken bij elkaar op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Wat doen we allemaal op een  verenigingsavond?
Op deze avonden staat het Woord van God centraal. Het doel hierbij is dat we meer mogen leren vanuit de Schriften, die zijn het immers die van Hem getuigen (Joh.5:39). Daarbij hebben we de leiding van de Heilige Geest nodig, maar ook hebben we elkaar als gemeenteleden nodig (Ef.3:18+19).

Op zo'n avond houdt één van de leden een inleiding over een bijbelgedeelte of een thema m.b.t. de Bijbel. Vervolgens kun je vragen stellen, in kleine groepjes wordt daar dan verder over nagedacht en gezocht wat Gods Woord ons te zeggen heeft.

Timotheüs is een plek waar je gemeenteleden van je eigen leeftijd kunt leren kennen. Omdat we het onderlinge contact ook belangrijk vinden, is er een pauze waarin je met elkaar kunt bijkletsen.

Andere activiteiten?
Daarnaast doen we ook ontspannende dingen, zoals met elkaar uit eten gaan, aan het begin van het seizoen en een activiteit aan het eind van het seizoen.

Meer weten?
Nog nooit langs geweest? Gewoon eens doen! Je bent van harte welkom! Voor informatie kan je het kerkblad raadplegen of contact opnemen met de contactpersoon.

Agenda

Geen agendapunten bekend

Bestuursleden

Secretaris Jetty Kieviet
0184-750727