Acties

Reanimatiecursus

Beste gemeenteleden, Het is al weer lang geleden dat we een reanimatiecursus hebben georganiseerd! Hoog tijd voor de herhaling! Of… hebt u ook weleens over gedacht om een reanimatiecursus te volgen? Maar nooit van gekomen? Dan is dit uw kans! We hebben een bevoegd reanimatie instructeur bereid gevonden om deze training te geven.

In het eerste deel van de avond krijgt u wat theorie, daarna gaan we aan de slag om de reanimatietechniek eigen te maken en het gebruik van de AED hierbij. Aan het eind van de avond krijgt u als de techniek voldoende beheerst wordt een certificaat mee naar huis.

De cursus van één avond kost € 30,-. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Light to Shine foundation! Er worden 2 avonden gegeven waaraan per avond maximaal 20 personen deel kunnen nemen, wacht dus niet te lang om u op te geven. Neem gerust iemand van buiten de gemeente mee. Ook jongeren vanaf zo’n 16 jaar zijn hartelijk welkom! De cursus wordt gegeven in de hal van de kerk aan de kerkbuurtzijde.

Cursusavond 1: 23 november van 19.00-22.00 uur 
Cursusavond 2: 27 november van 19.00-22.00 uur 

Opgeven kunt u bij Henri den Hartog, per email: hdh0310@live.nl o.v.v. voor- en achternaam en geboortedatum (voor de certificaten). Of per app, 06-20935399