Gemengd koor Sursum Corda

Voor wie?
Voor iedereen vanaf 16 jaar die graag zingt! Momenteel telt het koor rond de 80 enthousiaste leden uit Sliedrecht en omgeving.

Wanneer en waar?
Iedere dinsdagavond is er repetitieavond van 20.00 tot 22.00 uur in de bovenzaal van de Chr. Geref. Beth-El Kerk, Kerkbuurt 72, Sliedrecht (ingang achterzijde Gantelweg).

Wat doen we op een repetitieavond?
Onder leiding van onze dirigent Everhard Zwart repeteren we de liederen: het repertoire is uitgebreid en veelzijdig. Er wordt door de dirigent hard gewerkt aan de kwaliteit en het zangniveau van het koor. Naast het serieuze repeteren is er tijdens de pauze gelegenheid elkaar te ontmoeten en weer eens bij te praten.
Onze doelstelling is om door middel van onze liederen te zingen tot eer van God en te getuigen van Zijn liefde en trouw.

Andere activiteiten?
Regelmatig geven we uitvoeringen in een kerk en zingen we in tehuizen. Ook besteden we veel aandacht aan de onderlinge band tussen de leden en organiseren we gezellige activiteiten. Daarnaast is er ook een jaarlijkse actie om de kas op peil te houden.

Meer weten?
Info bij onze secretaresse:
Daniëlle van Heteren (0184-411359 of daniellevanheteren@gmail.com)

Sursum Corda - de harten omhoog!

Zingen in Katwijk 2015

Zingen tijdens de Shaare Zedek dag in Katwijk met afsluitend een etentje bij De Zwaan.

Korenfestival Sliedrecht

27 september 2014 deden we mee met het korenfestival aan de Merwede in Sliedrecht. We zongen in de Beth-El Kerk, de Grote Kerk en de Gereformeerde Kerk.

50 jaar koorlid

Alie van Heteren is al 50 jaar lid van ons koor. Alle reden voor een feestje dus! Op dinsdag 11 juni werd er uitgebreid stil gestaan bij dit jubileum. De jubilaris werd thuis opgehaald onder begeleiding van twee trompettisten. Vervolgens volgde een ronde door Sliedrecht in een prachtig versierde Kever Cabrio. Eindpunt was het kerkgebouw waar Alie van Heteren door de overige koorleden werd ontvange

Agenda

24 apr Reservering.
24 apr Repetitieavond
01 mei Repetitieavond

Bestuursleden

Secretaris Daniëlle Van Heteren