Live meeluisteren


Met de luistervoorkeur kunt u kiezen met welke kwaliteit u de dienst wilt beluisteren.

  • Over het algemeen heeft u een Snelle internetverbinding als u thuis via uw eigen internetverbinding luistert, u kunt de kerkdienst in een hoge geluidskwaliteit beluisteren.
  • Kies voor 'Langzame internetverbinding' wanneer u luistert via de verbinding van een mobiele telefoon en wanneer u onderweg bent of zich in het buitenland bevindt. Voor een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit bij het luisteren via een telefoon met het Android besturingssysteem raden wij in dit geval de Firefox browser aan. Ook voor luisteren met een PC bieden zowel Firefox als Chrome in dit geval een betere geluidskwaliteit dan Internet Explorer of Microsoft Edge.
  • Krijgt u via de bovenstaande opties geen dienst te horen? Probeer dan deze link.
Als u problemen ondervindt bij het luisteren naar de kerkdiensten, stellen wij het op prijs als u ons hierover een berichtje stuurt. Dit kan naar kerktelefoon@bethel-sliedrecht.nl  

Luistert u liever in uw vertrouwde mediaspeler? Gebruik dan deze link.

Wanneer u een preek wilt terugluisteren kunt u naar het prekenarchief gaan.

Hopelijk worden onze uitzendingen door u gewaardeerd. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de belangeloze inzet van verschillende vrijwilligers uit onze gemeente. Echter zijn er ook kosten aan verbonden, voor een vrijwillige bijdrage houden we ons aanbevolen.


Bankrekeningnummer NL67 RABO 0359 3031 45
Ten name van Chr. Geref. Kerk Beth-El
Omschrijving Gift luisterkosten