Bijbelstudievereniging Timotheüs

Voor wie?
Wil je graag samen met ons de Bijbel bestuderen? Dan is Timotheüs vast iets voor jou! Timotheüs is namelijk een bijbelstudiekring voor jonge leden tot ongeveer 45 jaar (M/V).

Wanneer en waar?
We komen iedere 2 weken bij elkaar in de kerk, op maandagavond van 20.00 tot 21.45 uur.

Wat doen we allemaal op een  verenigingsavond?
Op deze avonden staat het Woord van God centraal. Het doel hierbij is dat we meer mogen leren vanuit de Schriften, die zijn het immers die van Hem getuigen (Joh.5:39). Daarbij hebben we de leiding van de Heilige Geest nodig, maar ook hebben we elkaar als gemeenteleden nodig (Ef.3:18+19).

Eén van de leden verzorgt een inhoudelijke bijdrage passend bij het thema of Bijbelgedeelte. Tijdens de verenigingsavond neemt het gesprek over de betekenis van een Bijbelgedeelte een belangrijke plek in. In groepjes wordt er nagedacht over een aantal (praktische) vragen. 

Timotheüs is een plek waar je gemeenteleden van je eigen leeftijd kunt leren kennen. Omdat we het onderlinge contact belangrijk vinden, is er een pauze waarin je met elkaar kunt bijkletsen.

Andere activiteiten?
Daarnaast doen we ook ontspannende dingen, zoals met elkaar uit eten gaan, aan het begin van het seizoen en een activiteit aan het eind van het seizoen.

Meer weten?
Nog nooit langs geweest? Gewoon eens doen! Je bent van harte welkom! Voor informatie kan je het kerkblad raadplegen of contact opnemen met de contactpersoon.

Bestuursleden

Secretaris Caroline Van der Weerd
06-81350062