Club Mirjam

Voor wie?
Deze club is voor meisjes uit groep 7 en 8 van de basisschool.

Wanneer en waar?
Om de week op MAANDAGavond is er een clubavond in De Rank. (Let op! Clubavond veranderd vanaf D.V. najaar 2018 naar maandagavond ipv vrijdagavond.) 
We beginnen om 19.00 uur en stoppen om 20.30 uur. Voor clubdata: zie agenda.

Wat doen we allemaal op een clubavond?
We behandelen eerst een schets uit een Bijbelstudieboekje van het LCJ. Daarna gaan we iets gezelligs met elkaar doen... dat kan creatief zijn of een spel. Soms hebben we een thema avond of nodigen we een spreker uit.

We vinden het heel belangrijk om serieus te bezig te zijn met Gods Woord, maar we houden ook van gezelligheid.

We vinden het fijn als jij bij ons op de club komt!

Laatste Clubavond Seizoen 2017-2018

Meidenavond!!! Wat was het gezellig op 6 april 2018! Het was de laatste avond van het seizoen en Marjan van 'Haar & Hobby' had 20 kaphoofden meegebracht, waarmee we heerlijk konden tutten! Onder het genot van hapjes en drankjes, werden ook (bijna) al onze kapsels gevlochten! Na 15 jaar trouwe leiding, namen we afscheid van Juf Nicoline. We gaven haar een boeket 'Club Mirjam' mee... iedereen bracht een bloem mee, wat in een basisboeket werd gezet... zo ontstond een kleurig geheel... Precies zoals Club Mirjam is! We zijn allemaal verschillend, maar met elkaar vormden we een prachtig, kleurig en gezellig geheel! Juf Nicoline, bedankt voor alles wat je in die 15 jaar voor onze club gedaan hebt! Meiden, bedankt voor dit fijne seizoen!

Gezamelijke avond met Club Jozef

Op 16 februari 2018 hebben we voor het eerst een gezamenlijke avond met de jongens van Club Jozef. Via het LCJ komt Mevrouw Barbera Bakker (van YONA) ons iets vertellen over mobieltjes, internet, games en sociale media. We hebben het over de leuke en mooie kanten hiervan, maar ze vertelt ons ook iets over de gevaren... Hoe houden we ons internet gedrag nu leuk? Door met elkaar een opdracht te doen, leren we hier ook meer over. Het was een leerzame en gezellige avond!

Clubavonden Seizoen 2017-2018

Tijdens de clubavond van 10 november 2017 doen we een spel waarbij we, in groepjes, een constructie moeten bouwen van spaghetti en marshmallows. Welk groepje werkt het beste samen en maakt het hoogste bouwwerk? Daarna doen we een spel waarbij we een opdracht voor een ander moeten bedenken. Nou... niet zo moeilijk, dachten we... maar wél als de regel, waaraan de opdracht moet voldoen, is: 'Als ik iets zelf niet leuk of fijn vindt, is het voor een ander waarschijnlijk ook niet prettig!' Op 24 november 2017 hebben we iemand op bezoek, die ons iets over het werk van Open Doors. Het zijn indrukwekkende verhalen en we leren dat het niet vanzelfsprekend is dat we een Bijbel hebben. Voor 3 kinderen, van wie we hun heftige levensverhaal horen, maken we kaarten. Er staat een Bijbelse tekening op, zodat hun ouders hen aan de hand van de tekening het verhaal kunnen vertellen. We schrijven er teksten in hun eigen taal bij. Fijn om zo iets voor leeftijdsgenoten te kunnen betekenen.

Agenda

Geen agendapunten bekend

Bestuursleden

Secretaris Nicoline van Verseveld
0184-410907