Tienerevangelisatieclub Het Kompas

Wie zijn wij?
Deze club is de opvolger van kinderclub "De Rugzak".Tienerclub het Kompas is voor niet-kerkelijke tieners van ongeveer 11 tot 14 jaar en wordt 1 keer in de 14 dagen gehouden op dinsdagavond in "De Hoeksteen".

Het Kompas is een samenwerking tussen de Beth-El en de Ebenhaƫzer gemeente. We willen tieners in contact brengen met het evangelie. Maar er ook gewoon voor hen zijn.

Wat doen wij?
Er komen nu heel trouw zo'n 4 tieners uit Sliedrecht op de club. We praten over en luisteren naar een bijbels thema en doen allerlei leuke dingen samen: van een leuk spel, iets lekker actiefs tot af en toe een leuk klein uitstapje.

Wat kunt u doen?
Kent u of ken jij tieners die dit aanspreekt? Laat ze weten dat ze welkom zijn op onze club of neem ze zelf een keer mee. Neem ook even contact met ons op, dan kunnen wij ze zelf ook benaderen.

De club heeft ook een internetsite: www.clubhetkompas.nl. Op deze site staat op welke datums de club gehouden wordt. Giften zijn ook van harte welkom op rekeningnummer NL26RABO0173885764 t.n.v. M. Schuurman.

Bestuursleden

Bestuurslid Jantine den Besten
Bestuurslid Mirjam Huijser
Bestuurslid Gert Jan van der Linden
Bestuurslid Ruud Hofman
Bestuurslid Annemieke Snel